✔️Snelle levering✔️Tot 50% korting!✔️Achteraf betalen mogelijk

Baby op komst

Baby op komst

Baby op komst

 

baby op komst en hoogzwanger. Inderdaad, voor alles in het leven is het een eerste keer. Ben je al aan het weg zwijmelen hoe het voelt om jouw baby de eerste minuut vast te houden? Ook het gigantische geluk te mogen delen met uw gezinnetje. Of geniet u nog volledig van uw zwangerschap? Het feit dat u een baby op komst heeft, maakt het leven straks nog veel leuker.

Hoogzwanger

U heeft hopelijk ruim 48 weken de tijd gehad om alles goed voor te bereiden, want een baby op komst heeft dat echt nodig. Zeker de eerste baby geeft u het gevoel dat alles heftig en buitengewoon is. Wees geen zenuwpees, natuurlijk makkelijker geschreven dan daadwerkelijk gedaan. De clichés vallen op u neer, of is dit ook een cliché? Feit, baby’s, zwangerschap en kinderen zijn een handvol.

 

Wij geven u tips wat te doen met een baby op komst, cliché of niet, ieder stukje hulp is welkom. De handige top 10 lijst wat doen met baby op komst.

 

Wat te doen met zwangerschap?

 

 

 

  1. Krijg de laatste maand van uw eerste zwangerschap een lekker ontbijt op bed, een heerlijk uitgebreide lunch, lekker avondeten en rust wanneer u het nodig heeft. Geniet van het feit dat niemand u nu nodig heeft, behalve de man op het volgende kussen, maar dat is nu echt even omgedraaid.
  2. Shoppen is het magische woord, online winkelen en als het nog kan, lekker langs de winkels struinen. Ook het ontvangen van pakjes met de leukste babykleding geeft u rust en een warm moedergevoel. Vind u cadeautjes ontvangen leuk, online shoppen voor je baby op komst is iedere keer een prachtig cadeau ontvangen. De babykleertjes van alle top merken, zo klein, zo delicaat, dat je ogen gaan tranen van blijdschap. U kan niet wachten dat de baby is geboren.
  3. Enerzijds wilt u op uw lijn letten, anderzijds wilt u de meest vreemde lekkernijen naar binnen schokken. Voorop gezegd, u bent zwanger en als uw lichaam iets nodig heeft, dan moet u het lekker eten. U eet voor uzelf en voor de baby die op komst is. Natuurlijk moet u goed luisteren naar de arts en verloskundigen.
  4. Tijdens zwangerschap zijn vrienden erg belangrijk, want het sociale gevoel geeft u plezier en rust. Vrienden zijn zeer begrijpelijk in hormoonbuien en zijn dan meestal liever voor je. Daarnaast doen ze alle leuke activiteiten met u, want lekker praten over baby dingen, zoals kleertjes, wiegje, kinderwagen en een kleur verf voor op de muur is opperbest vermaak. Nog maar niet te spreken over het kopen van alle leuke dingen.
  5. Maak tijdens de zwangerschap veel foto’s en sla ze op in een album. U wilt een mini-fotoboekherinnering, want de magische tijd vliegt voorbij. Er komt een punt dat u zegt, genoeg is genoeg, de baby mag nu wel komen. Dan heeft u later nog prachtige foto’s van uw eerste zwangerschap. Foto’s geven uw herinneringen meer gevoel.
  6. Houd alle gekke verhalen over uw zwangerschap bij. Schrijf de herinneringen op en sla het op onder 'Openen in bijvoorbeeld 2035’. Uw kind zal het hilarisch vinden op latere leeftijd en zeker vriendjes of vriendinnetjes als zij beginnen met relaties te krijgen.
  7. Maak een hoog zwangerschapsfoto, want als vrouw straal je kracht en liefde uit. De hormonen zorgen ervoor dat uw ogen eruit springen van blijdschap. Uw buik mooi zichtbaar, want het wordt een prachtige herinnering aan uw zwangerschap.
  8. Praat en zing voor uw baby in de buik. Uw stem is geruststellend voor uw baby. Maak tijd voor uw baby op komst.
  9. Verwen u zelf met leuke producten. Buitengewoon mooie schoenen, kleding en sieraden kopen geeft u en de baby een magnifiek gevoel. De stofjes in onze hersenen komen los en zorgen voor blijdschap.
  10. Zorg dat u alles voor uw baby op komst heeft gekocht. De hele babykamer moet ingericht zijn, immers uw wilt niet op de dag dat u thuis met baby komt, uw man voor een boodschap wilt wegsturen. Zorg voor ontzettend veel babykleding, want u heeft nooit genoeg. Koop ook baby kleertjes in meerdere maten, want de baby groeit zo hard. Heeft u gekozen om nog niet het geslacht van tevoren te weten, koop dan unisex baby kleding. Zorg voor voldoende pampers en doekjes.

 

Eerste baby

Een baby op komst is een zegen en natuurlijk veel werk. Deze tips zijn maar een tip van de ijsberg. Luister goed naar ouders, grootouders, vrienden, specialisten en wees jezelf, want moeder natuur heeft ons een instinct gegeven. Je wordt een prachtige moeder!

Andere blog over pyjama party

Neem een kijkje op de blog pyjama party

 

laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Zoek op onze site

Anacapri - Jongens - Compleet - Grijs - 186498

Iemand vond het leuk en kocht

Anacapri - Jongens - Compleet - Grijs - 186498

10 Minuten geleden Uit Eindhoven

Jouw winkelwagen: