✔️Snelle levering✔️Tot 50% korting!✔️Achteraf betalen mogelijk

Pyjama Party regelt u zo | Stylonic.nl

Pyjama Party regelt u zo | Stylonic.nl

De beste Pyjama Party regelt u zo

 

De pyjama party komt eraan voor alle ouders, wanneer de smekende glimlach vraagt om een pyjama feest of een logeerpartijtje. Dit is het punt om te accepteren dat u deze nacht realistisch gezien niet veel slaap zult krijgen! Maar wanhoop niet. We hebben een aantal tips en ideeën om ervoor te zorgen dat uw pyjamafeestje of logeerpartijtje goed verloopt. Iedereen zal 's ochtends nog steeds glimlachen.

 

Denk goed na over de leeftijdscategorie

Voordat we verder gaan met ideeën en alles wat u moet weten over wat u moet doen tijdens een logeerpartij, raden we u aan om even na te denken over de leeftijd van uw kind en wat voor pyjama party. Zeker de eerste sleep-over. Wat voor pyjama uw kind op het feestje aan zal hebben.

 

U wilt zeker zijn dat uw kindje er perfect bijloopt. Alle ouders kopen nieuwe pyjama’s voor hun kids, want het is waarschijnlijk voor hun ook de eerste keer. Hoeveel jonge pyjama feestgangers mogen langs komen. Als zodanig raden we aan dat hoe jonger uw kind is, hoe minder gasten ze hebben.

 

Slaapfeestjes

 

Bovendien voor de allerjongste slaapfeestjes moet er een mooie sfeer worden gecreëerd. Door een pyjama feest in de late namiddag te houden, dan kunnen de allerkleinste daarna na huis om alles aan de ouders te vertellen. En in de nacht slapen ze in hun eigen bedje.

 

Op deze manier heeft iedereen er plezier van, zonder de ‘probleempjes’ van heimwee in nacht, adrenaline gespring en een worsteling om te beslissen of u één van de ouders moet bellen vanwege oververmoeide driftbuien. Natuurlijk de meeste kinder pyjama feestjes zijn wel in de nacht.

 

De praktische zaken van een pyjama feestje

 

Succesvolle logeerpartijen en pyjama feestjes gebeuren dankzij goede planning. Eén van de gemakkelijkste manieren om heimwee, ongemak, teleurstelling of driftbuien te onderdrukken, is ervoor te zorgen dat iedereen weet wat er gaat gebeuren.

 

Communiceer goed met de kinderen en ouders. Leg exact uit wanneer ze moeten gaan slapen, vervolgens de regels betreffende het eten en drinken. Zorg dat iedereen leuke pyjama’s heeft en kies voor een mooi beddengoed. Desondanks kunt u er rekening mee houden dat het niet altijd vlekkeloos zal lopen, want het blijven toch kinderen.

 

Voor de ouders, kies een avond waarop u de volgende dag geen plannen hebt. Kies vervolgens de juiste kamer, enerzijds de huiskamer of anderzijds de slaapkamer van uw kind. Of als het lekker weer is buiten in de tuin, zoals in een tent.

 

U kunt een mega slaapruimte creëren in de woonkamer of tuin. Vul het slaapgedeelte op met luchtbedden, bankkussens, slaapkussens en beddengoed. Vergeet dan niet in de ouderslaapkamer wat drinken en snacks te zetten, want anders struikelt u mogelijk over slapende kinderen. Als het een lange nacht wordt, dan bent u goed voorzien.

 

Plaats veel kussens om de slaapplek heen, zodat niemand het risico loopt een hoofd te stoten in een overvolle kamer. Hiermee kunt u de pyjama feestruimte ook omtoveren tot het perfecte thema met dekens, kussens en lichtjes.

 

Terwijl u toch bezig bent met de plannen, zorg ervoor dat de ophaaltijd de volgende ochtend niet te vroeg is. U kunt verwachten dat iedereen de nacht flink wakker is gehouden en dan wil niemand gestoord worden door de deurbel.

 

Eten en drinken tijdens de logeerpartij

 

U zult het niet kunnen vermijden, het eten en drinken op de pyjama party. Met zelfgemaakte pizza's kan iedereen meedoen en iedereen kan kiezen wat ze lekker vinden. Het ongezonde eten, zoals patat en snacks zijn ook een favoriet bij de kids.

 

Natuurlijk kunt u ook kiezen om gezond te eten, want jong geleerd is oud gedaan. Maak dan wel iets moois, want het is een belangrijke dag voor hun. Het belangrijkste is dat de kinderen van hun eerste pyjama feestje genieten. Ook een lekker dessert zoals ijs, pudding taart en pannenkoeken doen het fantastisch. Iedereen zal glimlachen, van oor tot oor.

 

Kinderfeestje

 

Bij een kinderfeestje met drie en meer kinderen moet u een reeks van activiteiten laten plaatsvinden. Kinderen met z’n tweeën kunnen ze zich prima vermaken, zeg maar beste vriendinnen hebben genoeg te bespreken. Een echt feestje met bijvoorbeeld acht kinderen hebben wat begeleiding en activiteiten nodig.

 

Uw meubels zullen u niet bedanken, omdat u bijvoorbeeld acht 11-jarige meisjes alleen in de huiskamer hebt achtergelaten met hun nieuwste nagellak en make-up. Bedenk vooraf de ideeën, overleg dit met uw zoon of dochter. U wilt zeker zijn dat uw kind het ook leuk vindt.

 

U hoeft niet mee te doen met de activiteiten, dat wil zeggen alleen maar toezicht houden, zonder dat de vrijheid van de kinderen wordt beperkt. U kunt af en toe inbreken als het uit de hand loopt. Houd de focus op afstand en laat de kinderen genieten. Een goede planning met activiteiten helpt daarmee. Uw kind zal ongetwijfeld af en toe contact met u opnemen, met de vraag nu is het toch tijd voor de volgende activiteit.

 

Pyjama Party Ideeën

 

Als u al het bovenstaande hebt gedaan, is het tijd om na te denken over de activiteiten, spelletjes en films die het pyjama feestje geweldig zullen maken. Het is natuurlijk geheel afhankelijk van de leeftijd en geslacht. Maar hier zijn enkele pyjama party ideeën:

 

  • Film kijken: Kies voor een echte tranen of voor de superhelden film. Als de kinderen het aan kunnen, een goede enge film. Een film die emotie opwekt, werkt altijd het best. Dit geeft de kids een verbondenheid. En natuurlijk veel om over te vertellen.
  • Knutselen: Voor het slapen gaan een knutselsessie. Versier effen kussenslopen waar ze op kunnen slapen. Met z’n allen sieraden maken is voor de meiden ook een leuke bezigheid.
  • Gebruik duisternis: kinderen zijn dol op glow-in-the-dark. Gebruik geluid en licht.
  • Traditionele bordspellen: Bordspellen zijn nog steeds een ideale oplossing. Kies er een die past bij de leeftijden en interesses van de aanwezige kinderen.
  • Een levend spel, eventueel in de tuin, zoals stratego of een misdaadspel. De kinderen moeten iets oplossen.
  • Een make-up feestje. Kinderen willen graag dingen leren en als het passend is voor de leeftijd, dan willen meisjes een make-up en pyjama feestje.

 

 

Ga ook slapen als de kinderen slapen

Wees erop voorbereid dat u minder slaapt dan u gewoonlijk doet. Zelfs als de kinderen prachtig slapen, heeft u waarschijnlijk een meer onrustige nacht dan normaal. Op zich niet raar, want u heeft de verantwoordelijkheid over de kinderen van anderen. Maak een fantastische avond voor de kinderen, meer specifiek een leuke actieve avond. De kinderen zullen vermoeid gaan slapen.

 

Zorg dat u ook in een leuke pyjama slaapt

 

U als ouders vinden dat u de perfecte pyjama's hebben, want het ziet er netjes uit. Mocht u in de nacht wakker worden van de kinderen en u moet ze corrigeren, zorg dan voor een leuke pyjama en badjas. Kinderen geven ongezouten meningen en lachen om uw nachtkleding.

 

Ook in de ochtend bent u gewend om in een oude badjas lekker te ontbijten. Uw kind krijgt later op school te horen hoe u beide eruit zag tijdens het pyjama feestje. Zowel voor de avond, de nacht en als de ochtend. Schaf wat nieuws aan, wat uw kind goed vindt.

 

De laatste tip voor één van de belangrijkste feestjes van uw kind.

Blijf kalm, ontspan en geniet. Het blijven altijd kinderen.

Bekijkt u ook een blog over baby op komst

 

laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Zoek op onze site

Alviero Martini - Jongens - T-shirt - Blauw - 187132

Iemand vond het leuk en kocht

Alviero Martini - Jongens - T-shirt - Blauw - 187132

10 Minuten geleden Uit Eindhoven

Jouw winkelwagen: