.

✔️Snelle levering✔️Tot 70% korting!✔️Achteraf betalen mogelijk
✔️Gratis verzending vanaf €70

Maattabel kinderen

maattabel baby

 

maattabel kinderen

 

 

schoenmaat

 

In deze maattabel voor kinderkleding hebben wij ons best gedaan om een zo goed en compleet mogelijk beeld te schetsen van de maten voor verschillende soorten kinderlichamen. Het kan namelijk erg lastig zijn om de juiste maat voor jouw kinderen te vinden. Dit is ook absoluut zo omdat deze maat natuurlijk constant verandert naar mate de kinderen ouder worden.

Vandaar dat wij de bovenstaande kolommen hebben vormgegeven. Op deze manier kunt u in één opslag zien welke maten het meeste geschikt zijn voor het ontwikkelende lichaam van uw kinderen. Weet u het toch niet zeker en wilt u graag met ons overleggen zodat wij u onze eerlijke mening kunnen geven over of een bepaald shirt voor jongens groter uit valt. Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen ook graag met dit soort zaken aangezien dit voor ons een stukje klanttevredenheid en klanten service is die wij graag bieden aan onze klanten. Dus hopelijk denkt u nooit dat u een bepaalde vraag niet hoort te stellen omdat dat voor de hand zou kunnen liggen. Wij helpen u graag met iedere vraag, hoe simpel ook!

Daarnaast staan we ook altijd open voor feedback wat betreft de maattabel voor jongens en meisjes. Mocht u het idee hebben dat voor bepaalde artikelen de maattabel niet helemaal correct is, laat ons dit dan gerust weten zodat wij dit aan kunnen passen. Des te meer informatie wij ontvangen over hoe het shirt of de broek of welk kledingstuk dan ook is gevallen bij uw kinderen, des te beter wij de informatie kunnen overbrengen aan alle andere mensen. Neem in dit geval gerust contact met ons op. U kunt dit het beste doen via de live chat (voor direct antwoord) of via het contact formulier. Bij voorbaat dank!

Zoek op onze site

Jouw winkelwagen: