.

✔️Snelle levering✔️Tot 70% korting!✔️Achteraf betalen mogelijk
✔️Gratis verzending vanaf €70

Proclaimer

Proclaimer

Stylonic | www.stylonic.nl

Hanzeweg 19, 2803MC Gouda 

info@stylonic.nl

KVK 78076099 

BTW NL861255872B01

 

1. Proclaimer voor
Stylonic (Kamer van Koophandel: 78076099) Verleent je hierbij toegang tot www.stylonic.nl en nodigt je uit om de door ons aangeboden informatie en diensten af te nemen.
Wijzigingen
Stylonic kan op deze website op elk moment de inhoud aanpassen of onderdelen verwijderen. Aan jou als bezoeker zullen wij daar niet steeds een specifieke mededeling over doen.

 

2. Beperkte aansprakelijkheid
Stylonic werkt hard om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Mocht je stuiten op een onjuistheid dan horen wij dat graag via info@stylonic.nl.

Stylonic staat in voor de deugdelijkheid en de kwaliteit van de producten die verkocht worden op stylonic.nl. Mocht een product niet aan de verwachting voldoen, bijvoorbeeld door snelle slijtage of defecten. Neem dan contact op met ons op info@stylonic.nl of via het contact formulier op de website. Na beoordeling van het product door Stylonic en de fabrikant zal worden besloten of het artikel wordt gerepareerd, vervangen of dat de order geannuleerd wordt. Deze garantie geldt alleen op artikelen die op een normale frequente wijze zijn gedragen en gewassen. Sommige artikelen bevatten zeer delicate stoffen of materialen waarop we geen garantie kunnen geven. Dit zijn o.a. ritsen, nopjeszolen, strass stenen en/of pailletten, bont en delicate leer en stof soorten. Op de garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

 

3. Auteursrechten
De rechten zijn van Stylonic.
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen op de website liggen bij Stylonic.
Een werk van Stylonic gebruiken kan, maar dan alleen onder de volgende voorwaarde.

Toestemming
Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van Stylonic.
Dit geldt niet voor regelingen van dwingend recht zoals het citaatrecht. Dit is jouw recht om onze materialen op een passende wijze en o.a. met bronvermelding te citeren.

 

4. Overig
Wijzigingen
Deze proclaimer kan wijzigen. Stylonic zal hierover wanneer mogelijk een mededeling doen op de website.
Vragen
Stylonic staat altijd open voor al jouw vragen. Heb je een algemene vraag of een vraag over deze proclaimer, neem dan contact op via info@stylonic.nl of d.m.v. het contact formulier op de website.

Zoek op onze site

Jouw winkelwagen: